Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Mehl
- 1 Prise Salz
- 3 Eier
- 60 g Milch
- 120 g Butterschmalz
- 12 Holunderblütendolden, gewaschen
- 75 g Zimt-Zucker-Mischung
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 999 kJ / 239 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 0.7 g
Alternatif tarifler
Bärlauchcremesuppe
30 Min
Marillenknödel "die Besten"
1 godz.
Gebackene Hollerstrauben
30 Min
Bärlauch-Brennnesselspätzle mit Bergkäse
45 min
Zwetschkenknödel mit Butterbröseln
1 godz.
Bärlauchpaste
20 Min
Holunderblütensirup
72 godz.
Erdäpfel-Bärlauchsuppe
30 Min
Leberknödel
55 Min
Marillenknödel mit Zuckerbröseln
1 Std. 10 Min
Marillenknödel
1 Std. 15 Min
Zwetschgenknödel
1 Std. 10 Min