Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Birnen-Topfenstrudel
- 100 g Zucker
- 500 g Magerquark
- 200 g Joghurt, 3,5% Fett
- 45 g Weichweizengrieß
- 1 Pck. Vanillepuddingpulver
- 3 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 3 Eier
- ½ Zitrone, unbehandelt, Schale abgerieben und Saft ausgepresst
- 450 g Birnen (ca. 2-3 Stück)
- 50 g Butter, in Stücken
- 4 Strudelteigblätter
Vanillesauce
- 400 g Milch
- 1 Ei
- 50 g Zucker
- ½ Vanilleschote, nur das Mark
- 10 g Speisestärke
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1022 kJ / 244 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Yağ
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quark-Milchreis-Auflauf
1h 35min
Topfenstrudel
2h 10 min
Reisauflauf mit Äpfeln
1h 45min
Apfelstrudel
1h 20min
Germknödel mit Vanillesauce
2h
Zwetschkenknödel mit Butterbröseln
1h
Topfenpalatschinken
1 Std. 30 Min
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50min
Topfen-Marillen-Strudel
1 Std. 30 Min
Marillenknödel mit Zuckerbröseln
1h 10min
Kaiserschmarren mit Apfelmus
1h 20min
Buchteln mit Vanillesauce
1 Std. 40 Min