Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Birnen-Topfenstrudel
- 100 g Zucker
- 500 g Magerquark
- 200 g Joghurt, 3,5% Fett
- 45 g Weichweizengrieß
- 1 Pck. Vanillepuddingpulver
- 3 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 3 Eier
- ½ Zitrone, unbehandelt, Schale abgerieben und Saft ausgepresst
- 450 g Birnen (ca. 2-3 Stück)
- 50 g Butter, in Stücken
- 4 Strudelteigblätter
Vanillesauce
- 400 g Milch
- 1 Ei
- 50 g Zucker
- ½ Vanilleschote, nur das Mark
- 10 g Speisestärke
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1022 kJ / 244 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Yağ
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Apfelstrudel
1h 20min
Zwetschkenknödel mit Butterbröseln
1 godz.
Topfen-Marillen-Strudel
1 godz. 30 min
Zwetschgenknödel
1 godz. 10 min
Topfenstrudel
2 Std. 10 Min
Scheiterhaufen
1 godz. 30 min
Marillenknödel mit Zuckerbröseln
1 godz. 10 min
Topfenpalatschinken
1 godz. 30 min
Grießauflauf
1 godz. 30 min
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50 min
Buchteln mit Vanillesauce
1hod. 40min
Reisauflauf mit Äpfeln
1 godz. 45 min