Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Birnen-Topfenstrudel
- 100 g Zucker
- 500 g Magerquark
- 200 g Joghurt, 3,5% Fett
- 45 g Weichweizengrieß
- 1 Pck. Vanillepuddingpulver
- 3 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 3 Eier
- ½ Zitrone, unbehandelt, Schale abgerieben und Saft ausgepresst
- 450 g Birnen (ca. 2-3 Stück)
- 50 g Butter, in Stücken
- 4 Strudelteigblätter
Vanillesauce
- 400 g Milch
- 1 Ei
- 50 g Zucker
- ½ Vanilleschote, nur das Mark
- 10 g Speisestärke
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1022 kJ / 244 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Yağ
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Reisauflauf mit Äpfeln
1h 45min
Apfelstrudel
1sa 20 dk
Marillenknödel mit Zuckerbröseln
1 Std. 10 Min
Buchteln mit Vanillesauce
1 Std. 40 Min
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50 dk
Quark-Milchreis-Auflauf
1 Std. 35 Min
Scheiterhaufen
1 Std. 30 Min
Germknödel mit Vanillesauce
2 Std.
Topfenpalatschinken
1 Std. 30 Min
Topfen-Marillen-Strudel
1 Std. 30 Min
Kaiserschmarren mit Apfelmus
1sa 20 dk
Topfenstrudel
2 Std. 10 Min