Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mürbteig
- 100 g Zucker
- 330 g Weizenmehl, universal
- 130 g Butter, in Stücken
- 15 g Vanillezucker
- 2 Eier
- 1 Prise Salz
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 1 TL Backpulver
Topfenfülle und Fertigstellung
- 400 g Birnen, geschält, entkernt und geviertelt
- 100 g Wasser
- 160 g Zucker
- 10 g Zitronensaft
- Butter zum Einfetten
- Weizenmehl für die Arbeitsfläche
- 300 g Milch
- 45 g Sonnenblumenöl
- 1 Päckchen Vanillepuddingpulver (für 500 ml Milch)
- 2 Eier
- 500 g Topfen, 20% Fett
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1790 kJ / 428 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 55 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 2.1 g
Alternatif tarifler
Birnen-Obersschnitten
1h 30min
Rhabarber-Mandel-Torte
4 godz. 30 min
Birnen-Nuss-Kuchen
1h 45min
Marillen-Topfentorte mit Streuseln
1h 40min
Zwetschkenfleck
1h 30min
Topfengitterkuchen mit Kirschen
1h 15min
Birnenkuchen alla Toscana
3h 20min
Mohn-Birnen-Kuchen
3h
Pflaumen-Sandkuchen
1h 40min
Birnen-Schoko-Kuchen
1h 15min
Ölkuchen mit Marillen
1h
Apfelkuchen satt
1h 30min