Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gnocchi
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 1000 g di polpa di zucca mantovana a fettine (2-3 mm)
- 500 g di acqua
- 2 pizzico di sale
- 10 g di burro
- 1 rametto di rosmarino, lavato, asciugato e legato con spago da cucina
- 200 g di farina tipo 00
- 2 albumi
Terminare la preparazione
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 5 fili di erba cipollina fresca
- 40 g di burro a pezzi
- 1 rametto di rosmarino, lavato, asciugato e legato con spago da cucina
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1858 kJ / 444 kcal
- Protein
- 21.3 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 20.3 g
- Lif
- 1.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchi di zucca al Taleggio
1 Std. 10 Min
Gnocchi di spinaci
55 Min
Pisarei e faśö
35min
Tortelli di zucca mantovani
2 Std. 30 Min
Gnocchi di zucca al Taleggio
1 Std. 10 Min
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min
Spatzle di zucca con salsiccia
1 Std.
Gnocchi zucca e salmone
1 Std. 5 Min
Crespelle prosciutto e mozzarella
1 Std. 30 Min
Gnocchi di polenta
25 Min
Gnocchi di pane e bietole (di Francesca Romana Barberini)
1 Std.
Pizzoccheri
50 Min