Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g di grano saraceno
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di farina di mais bramata
- 150 g di formaggio Bitto
- 40 g di burro, a pezzi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1703 kJ / 407 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Karbonhidrat
- 55.6 g
- Yağ
- 15.9 g
- Lif
- 1.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sciatt
1 Std.
Gnocchi alla romana
1h 15 min
Panissa vercellese
35 Min
Polenta di grano saraceno
1 Std.
Polenta
1 Std.
Polenta concia alla valdostana
1h 40 min
Polenta e bruscitti
2 Std. 20 Min
Torta paesana
1h 10 min
Risotto alla monzese
35 Min
Polenta al formaggio
1 Std.
Brasato di manzo al vino rosso
12 godz. 30 min
Pizzoccheri
50 min