Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g di basilico fresco, le foglie lavate e asciugate
- 20 g di salvia fresca, le foglie lavate e asciugate
- 5 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati e asciugati
- 10 rametti di prezzemolo fresco, le foglie lavate e asciugate
- 500 g di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 vasetto
- Kalori
- 301 kJ / 72 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Karbonhidrat
- 6.8 g
- Yağ
- 2.6 g
- Lif
- 5 g
Alternatif tarifler
Confettura di pomodori verdi e zenzero
1 Std. 30 Min
Giardiniera in agrodolce sottovuoto
3 godz.
Insaporitore alle bucce di verdure
2 Std. 15 Min
Tris di sale aromatico
30 min
Dado vegetale
1 Std.
Yogurt
12 Std.
Confettura di pesche
1 Std. 20 Min
Sali aromatizzati
4 Std. 45 Min
Sciroppo alla menta
1 Std.
Sale aromatizzato ai funghi porcini
10 Min
Giardiniera sott'aceto
721h 25min
Conserva di pomodoro classica
7 Std. 20 Min