Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g di Fontina valdostana a pezzi (3 cm)
- 200 g di latte intero
- 4 tuorli d'uovo
Terminare la preparazione
- 1 pizzico di pepe macinato
-
12
fette di polenta tostate
veya 12 fette di pane tostate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1950 kJ / 466 kcal
- Protein
- 24.7 g
- Karbonhidrat
- 42.3 g
- Yağ
- 23.2 g
- Lif
- 1.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Semolino dolce
1 godz.
Zabaione
15min
Flan di cavolfiore
45 Min
Polenta con fonduta di formaggi
1 godz. 15 min
Paste di meliga (paste ad'melia)
40 min
Mini bonet
2hod.
Brandacujun
45 Min
Bagna cauda
35 Min
Polenta al formaggio
1 godz.
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25 Min
Bonèt
2hod.
Antipasto piemontese
25 Min