Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g di Fontina valdostana a pezzi (3 cm)
- 200 g di latte intero
- 4 tuorli d'uovo
Terminare la preparazione
- 1 pizzico di pepe macinato
-
12
fette di polenta tostate
veya 12 fette di pane tostate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1950 kJ / 466 kcal
- Protein
- 24.7 g
- Karbonhidrat
- 42.3 g
- Yağ
- 23.2 g
- Lif
- 1.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zabaione
15min
Martin sec al Barolo
4 Std. 30 Min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15min
Mini bonet
2 Std.
Fonduta svizzera
20min
Semolino dolce
1h
Flan con fonduta al Parmigiano Reggiano (Bimby Friend)
35min
Bonèt
2 Std.
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25min
Bagna cauda
35min
Salsa tonnata
20min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min