Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g di Fontina valdostana a pezzi (3 cm)
- 200 g di latte intero
- 4 tuorli d'uovo
Terminare la preparazione
- 1 pizzico di pepe macinato
-
12
fette di polenta tostate
veya 12 fette di pane tostate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1950 kJ / 466 kcal
- Protein
- 24.7 g
- Karbonhidrat
- 42.3 g
- Yağ
- 23.2 g
- Lif
- 1.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fonduta svizzera
20min
Flan di carote
50min
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25min
Flan di cavolfiore
45min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1 Std. 15 Min
Flan al topinambur
40 min.
Mini bonet
2 Std.
Bagna cauda
35min
Bonèt
2 Std.
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 min.
Semolino dolce
1h
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1 Std. 15 Min