Uyumlu sürümler
Risotto aux légumes verts, mascarpone et pesto de menthe
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de feuilles de menthe fraîche
- 1 gousse d'ail, pelée et dégermée
- 30 g de pignons de pin
- 70 g d'huile d'olive
- 100 g d'échalotes, coupées en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz arborico
- 60 g de vin blanc sec
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- du sel
- 300 g de petits pois frais
- 400 g d'asperges, en tronçons (230 g épluchées)
- 2 c. à soupe de mascarpone
- 100 g de parmesan, en copeaux
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3205 kJ / 763 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 71 g
- Yağ
- 40 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto au potimarron et aux saint-jacques
1 godz. 30 min
Risotto de quinoa à l'aubergine
3h
Boulettes d'aubergine et boulgour, sauce yaourt aux herbes
1 Std. 35 Min
Risotto aux asperges
35 min
Risotto aux asperges
45 min
Risotto printanier
1h
Risotto aux asperges et au safran
35 min
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35 min
Risotto de boulgour aux petits pois, ricotta et jambon
35 min
Risotto tomate-coppa-artichaut
40 min
Risotto au citron, burrata et romarin
1h 10min
Risotto aux petits pois, sauge et mozzarella
35 min