Tomatenrisotto mit Burrata
TM5 TM6

Tomatenrisotto mit Burrata

4.6 (1.0K değerlendirme)

Malzemeler

  • 80 g Parmesan, in Stücken (2 cm)
  • 500 g Rispentomaten, geviertelt
  • 500 g Wasser
  • 50 g Tomatenpüree, zweifach konzentriert
  • 80 g Zwiebeln, halbiert
  • 2 Knoblauchzehen
  • 40 g Olivenöl
  • 100 g Rotwein
  • 300 g Risottoreis (Kochzeit 20 Min.)
  • 1 TL Salz
  • 4 Stück Burrata piccola (ca. 200 g)
  • ½ Bund Basilikum (ca. 10 g), Blätter abgezupft
  • 2 TL Olivenöl
  • 4 Prisen Fleur de Sel
  • 4 Prisen Pfeffer, gemahlen

Besin Değeri
şuna göre 1 Portion
Kalori
2516.1 kJ / 601.4 kcal
Protein
20.3 g
Karbonhidrat
69.8 g
Yağ
24.4 g
Doymuş Yağ
8.9 g
Lif
2.3 g
Sodyum
1188.4 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler