Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Parmesan, in Stücken (2 cm)
- 500 g Rispentomaten, geviertelt
- 500 g Wasser
- 50 g Tomatenpüree, zweifach konzentriert
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 40 g Olivenöl
- 100 g Rotwein
- 300 g Risottoreis (Kochzeit 20 Min.)
- 1 TL Salz
- 4 Stück Burrata piccola (ca. 200 g)
- ½ Bund Basilikum (ca. 10 g), Blätter abgezupft
- 2 TL Olivenöl
- 4 Prisen Fleur de Sel
- 4 Prisen Pfeffer, gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2516.1 kJ / 601.4 kcal
- Protein
- 20.3 g
- Karbonhidrat
- 69.8 g
- Yağ
- 24.4 g
- Doymuş Yağ
- 8.9 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 1188.4 mg
Alternatif tarifler
Älpler Magronen
45min
Peperoni-Risotto
35 Min
Älpler Magronen
45min
Risotto milanese
30min
Risotto Cinque P
30min
Tomatenrisotto mit Basilikum
30min
Bündner-Spätzli
45min
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping
50min
Gemüsetatar
25 Min
Randenrisotto mit Saltimbocca
45min
Spinat-Zitronen-Risotto
30min
Toblerone®-Mousse
3 godz. 10 min