Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 - 500 g Garnelen, roh, geschält (mind. 24 Stück), frisch oder TK, aufgetaut
- 1 Zitrone, geachtelt
- 1 rote Paprika, in 16 Stücken
- 1 gelbe Paprika, in 16 Stücken
- 4 Knoblauchzehen
- ½ rote Chilischote, getrocknet
- 100 g Olivenöl
- 20 g Zitronensaft
- 2 ½ TL Salz
- ½ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- ¼ TL Paprika rosenscharf
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1200 g Wasser
- 250 g Reis, parboiled
- 300 g Tomaten, halbiert
- ½ Bund Dill, frisch, ohne Stiele
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2506 kJ / 598 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 59 g
- Yağ
- 28 g
- Lif
- 5.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bulgur-Gemüse-Pilaw - Sebzeli Bulgur Pilavı
30min
Lammgulasch mit Paprika - Tas Kebap
1 godz. 10 min
Auberginenschiffchen mit Hackfleisch - Karnıyarık
1h
Olivenbörek - Zeytin Böreği
45min
Tagliolini mediterran mit Schwertfisch
20min
Linguine mit Garnelen
35min
Hähnchen arabisch mit Couscous
45min
Kebab mit Wels und Garnelen und Kräuterreis
3 Std.
Lammragout mit Auberginenpüree - Hünkâr Beğendi
50 min
Lammragout
1h
Fusilli mit pikanten Miesmuscheln
55 dk
Frauenschenkel-Köfte - Kadınbudu Köfte
50 min