Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- ½ Bund Dill, abgezupft
- 4 Knoblauchzehen
- 1 rote Chilischote, getrocknet
- 140 g Olivenöl
- 40 g Zitronensaft
- 2 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- 16 Garnelen, roh, geschält, TK
- 250 g Welsfilet oder ein anderer Weißfisch mit festem Fleisch, in 16 Würfeln
- 16 Champignons, klein
- 1 Zitrone, geachtelt
- 1 rote Paprika, in 16 Stücken
- 1000 g Wasser
- 250 g Reis (ca. 15 - 18 Minuten Garzeit)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3077 kJ / 735 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 55 g
- Yağ
- 44 g
- Lif
- 5.6 g
Alternatif tarifler
Pizza mit Meeresfrüchten
2h 20min
Chraime mit gedämpftem Heilbutt
1 Std.
Lachs-Garnelen-Lasagne an Spinatrahm (Dänemark)
1 Std.
Lammkoteletts in Tomaten-Zwiebel-Sauce mit Weizen-Pilav - Keşkekli Pirzola Yahni
13h 15min
Garnelen nach Cunda-Art - Cunda Usulü Karides
2h 40min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35 Min
Zitronen-Knoblauch-Fisch
2h 20min
Dorade mit Okraschoten - Bamyalı Çupra
40min
Lammragout mit Auberginenpüree - Hünkâr Beğendi
50min
Bolitos in Tomatensauce
1 Std.
Gratinierte Dorade mit Kartoffelsalat
1 godz. 20 min
Kabeljau mit Sahnekartoffeln und Blattspinat
45min