Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- ½ Bund Dill, abgezupft
- 4 Knoblauchzehen
- 1 rote Chilischote, getrocknet
- 140 g Olivenöl
- 40 g Zitronensaft
- 2 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- 16 Garnelen, roh, geschält, TK
- 250 g Welsfilet oder ein anderer Weißfisch mit festem Fleisch, in 16 Würfeln
- 16 Champignons, klein
- 1 Zitrone, geachtelt
- 1 rote Paprika, in 16 Stücken
- 1000 g Wasser
- 250 g Reis (ca. 15 - 18 Minuten Garzeit)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3077 kJ / 735 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 55 g
- Yağ
- 44 g
- Lif
- 5.6 g
Alternatif tarifler
Fischfilet mit Oliven-Käse-Kruste
40min
Sizilianischer Garnelensalat
40min
Steinpilz-Tartelettes mit Fontina und Kerbel-Crème-fraîche-Dip
1h
Garnelen nach Cunda-Art - Cunda Usulü Karides
2 Std. 40 Min
Lammkotelettes mit Blutorangensauce
1 godz. 10 min
Zitronen-Knoblauch-Fisch
2ωρ. 20 λεπτ.
Schwarze Linguine
45min
Ripperl in Paradeiser-Chili-Sauce
1 godz. 30 min
Gefüllte Calamari vom Grill
50 min
Knoblauch-Pfeffer-Garnelen
25min
Gemüse-Fisch-Platte mit Kartoffelpüree und Paprikasauce
45min
Fisch-Piccata
1h