Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g di pane raffermo grattugiato
- 200 g di ricotta, ben scolata
- 450 g di spinaci freschi cotti e ben strizzati
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- farina tipo 00 q.b.
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2039 kJ / 487.3 kcal
- Protein
- 26.6 g
- Karbonhidrat
- 64.9 g
- Yağ
- 15.2 g
- Doymuş Yağ
- 8.5 g
- Lif
- 6.4 g
- Sodyum
- 574 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spätzle agli spinaci con panna e speck
1h
Gnocchi di ricotta al basilico
40min
Gnocchi verdi alla romana
1h 20min
Gnocchi di polenta
25min
Canederli allo speck
2 Std. 40 Min
Gnocchi di spinaci
55min
Spatzle rosa con triglie e piselli
1h
Strangolapreti alla trentina
4u.
Spatzle alla barbabietola
30min
Gnocchi di pane e bietole (di Francesca Romana Barberini)
1h
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1h 10min
Spatzle agli spinaci
1h