Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di acqua
- 1000 g di spinaci in foglia surgelati
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di ricotta, sgocciolata dal siero (vedere consigli)
- 25 g di farina tipo 00 + q.b.
- 20 g di pangrattato
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di burro
- 6 foglie di salvia fresca
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2086.7 kJ / 498.7 kcal
- Protein
- 26.4 g
- Karbonhidrat
- 19.3 g
- Yağ
- 35.6 g
- Doymuş Yağ
- 17.2 g
- Lif
- 6.2 g
- Sodyum
- 511.4 mg
Alternatif tarifler
Polpette di fagioli con salsa yogurt alle erbe
45 min
Sformato di cavolfiore e spinaci
1h
Pappa al pomodoro
35 min
Pappa al pomodoro con stracciatella
45 min
Pici all'aglione
1 godz. 25 min
Panforte
1h
Sformato di cardi
1h
Crostini con fegatini di pollo
40min
Peposo toscano
1h 30min
Paté di fegatini
30 min
Salsa verde "Bagnet"
15min
Castagnaccio
1h