Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
Crêpes
- 50 g di burro a pezzi + q.b.
- 600 g di latte
- 250 g di farina tipo 00
- 4 uova
- 1 pizzico di sale
Besciamella
- 600 g di latte intero
- 40 g di burro a pezzi + q.b.
- 50 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata grattugiata (isteğe bağlı)
Ripieno di asparagi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di porro a pezzi
- 300 di asparagi, puliti e a pezzetti (1 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 130 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1793 kJ / 428 kcal
- Protein
- 17.2 g
- Karbonhidrat
- 38.2 g
- Yağ
- 24 g
- Doymuş Yağ
- 11.8 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 564.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchi di polenta con ragù di verdure
1 godz.
Mini mousse alle pesche
5 godz.
Cheesecake al torroncino
4 Std. 30 Min
Lasagna vegetariana
2 godz.
Lasagna erbette, ricotta e prosciutto
2 godz.
Sfogliatine di porri e finocchi al formaggio di capra (TM6)
45 min
Crespelle alla valdostana (senza glutine)
1 godz. 30 min
Bougatsa
1 godz.
Canederli agli spinaci
2 godz. 30 min
Panna cotta alle pesche
3h 15min
Canederli al formaggio
1 godz.
Crespelle con radicchio e noci
2 godz.