Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Füllung
- 5 g Basilikum, frisch, nur Blätter
- 120 g Oliven, schwarz, entkernt
- 500 g Wasser
- 7 Eier (Größe M)
- 200 g Fisolen, frisch, in Stücken (1 cm)
- 200 g Sonnenblumenöl
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 1 Spritzer Zitronensaft
- 1 TL Salz
- 1 - 2 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Senf
- 1 Weißbrot (ca. 500 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 1684 kJ / 402 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 29 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 671 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dotterbusserl
50 min
Kokosbusserl
25h
Eisenbahner von Dr. Oetker
1h 30min
Kaffeekrapferl
2 godz.
Spinatstrudel mit Schafskäse
1 godz. 50 min
Spagatkrapfen
11 Std. 50 Min
Apfelpunsch-Sirup
45 min
Oster Küken - gefüllte Eier
1u.
Faschierter Braten mit Zucchini, Speck und Mozzarella
1 Std. 20 Min
Osterschinken im Brotteig mit Selchsuppe
2h 45min
Eierschwammerlaufstrich
1 godz. 10 min
Champignonsauce
30min