Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g tomate seco, em óleo
- 20 g azeitonas pretas s/ caroço
- 20 g queijo feta
- 100 g manteiga à temperatura ambiente
- 1 c. chá de sal
- 30 g leite
- 2 ovos
- 230 g farinha tipo 65
-
25
g fermento de padeiro fresco
veya 2 c. chá de fermento de padeiro seco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 661.5 kJ / 158.1 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 8.6 g
- Doymuş Yağ
- 4.9 g
- Lif
- 1.3 g
- Sodyum
- 239.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pãezinhos de cereais
2u.
Pães de leite ao vapor com chocolate
3h 30min
Pão de alecrim e feta
25min
'Sidra'
45 min
Pães de centeio
2h 10min
Pãezinhos recheados com frango e bacon
1u.
Focaccia recheada
1h 25min
Pão de iogurte
1h 25min
Cacetinhos de centeio
1h 30 min
Artisan bread
1h 30 min
Pão de azeitonas
1u. 20min
Pão de azeitona
3h