Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g flocos de aveia
- 500 g água
- 20 g fermento de padeiro fresco
- 2 c. sopa de mel
- 100 g óleo de girassol
- 200 g farinha de centeio
- 380 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 ½ c. chá de sal
- ½ - 1 c. chá de sementes de funcho (isteğe bağlı)
- Óleo q.b. p/ untar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 1738 kJ / 415 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 61 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 4.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pão de espelta e trigo sarraceno
1u. 55min
Pãezinhos de cereais
2h
Pão de milho
1h 20min
Pão de sementes de papoila, laranja e figos
2h
Pão norueguês
55min
Pãezinhos aromatizados
2h
Pão rústico
2h
Pães de banana e centeio
1h 35 min
Pão de centeio e noz
1h 25min
Cacetinhos de centeio
1hod. 30min
Pão com gérmen de trigo e passas
55min
Pão de centeio e aveia
1hod. 30min