Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g d'eau
- 1 araignée de mer (taille adaptée à celle du Varoma)
- 100 g de fromage frais, type St Môret
- 1 œuf
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- le zeste d'un citron jaune non traité, râpé
- 40 g de beurre
- ½ paquet de pâte filo (ou phyllo)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 424.3 kJ / 102 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Karbonhidrat
- 5.8 g
- Yağ
- 6.3 g
- Doymuş Yağ
- 3.3 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 194.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Coupe des îles
10sa 30 dk
Bâtonnets poitrine de porc et oignon
1h 20 min.
Wraps de rillettes de cabillaud, chou rouge, roquette et sauce curry-gingembre
1h
Langoustines au basilic
30 min
Moules marinées à l'espagnole
45 min
Mouclade charentaise
40min
Tielle sétoise
3 Std. 30 Min
Riz noir aux moules, lardons et tomates cerise
50 min
Fonds d'artichaut aux fruits de mer
50 min
Brandade de morue et persillade
50 min
Risotto aux moules et algues, brochettes de saint-jacques et chorizo
35 min
Tourin blanchi (soupe bordelaise)
30 min