Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g d'eau
- 1 araignée de mer (taille adaptée à celle du Varoma)
- 100 g de fromage frais, type St Môret
- 1 œuf
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- le zeste d'un citron jaune non traité, râpé
- 40 g de beurre
- ½ paquet de pâte filo (ou phyllo)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 424.3 kJ / 102 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Karbonhidrat
- 5.8 g
- Yağ
- 6.3 g
- Doymuş Yağ
- 3.3 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 194.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beignets de crevettes
35 Min
Moules à l'espagnole
50min
Moules farcies au beurre d'ail
35 Min
Moules à l'escabèche
24h
Araignée sur sablé cacahuètes, carottes et herbes fraîches
1h 35 min
Pressé de raie
14 Std.
Piquillos à la morue
1h 30min
Œuf cocotte aux épinards et au chorizo
15min
Œuf poché sauce poulette
35 Min
Mouclade charentaise
40min
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45min
Brandade de morue et persillade
50min