Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Poolish
- 100 g di farina di forza (W 320-330)
- 100 g di acqua (temperatura fra i 22-23°)
- 1 g di lievito di birra fresco
Impasto
- 520 g di farina tipo 0 (W 240)
- 250 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 20 g di malto in polvere
-
20
g di strutto
veya 20 g di olio extravergine di oliva - 10 g di sale
- 3 cucchiaini di bicarbonato di sodio
- sale grosso, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 262.7 kJ / 62.8 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Karbonhidrat
- 9.1 g
- Yağ
- 2.1 g
- Doymuş Yağ
- 0.8 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 766.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pai Bao (pane asiatico)
5u. 30min
Bretzel (di Luca Montersino)
3u.
Fudge al limone e confetti all'anice
2h 10 min
Caramelle toffee
2 Std.
Pain aux raisins
4u. 30min
Bagel integrali
4h 5 min
Laugenbrötchen (Panini di Heidi)
4u. 30min
Cruffin (TM6)
4u. 30min
Crescia sfogliata urbinate
1 Std. 30 Min
Hot dog
4h 55min
Piadina con esubero di lievito madre
1h 50min
Pane naan
3h 10min