Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lievitino
- 90 g di acqua
-
5
g di lievito madre di segale
veya 2 g di lievito di birra fresco - 60 g di farina di segale
Starter alle spezie
- ½ cucchiaino di semi di finocchio
- ¼ di cucchiaino di semi di cumino
- 60 g di acqua, tiepida
- 1 g di lievito di birra fresco
- 20 g di pangrattato
- 20 g di farina di segale
Pane
- 1760 g di acqua (di cui 260 g fredda)
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 100 g di farina di segale + q.b.
- 260 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 683 kJ / 166 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 2.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pa Gialt (Pane giallo)
3h 30min
Pane semplice
4 Std.
Baguette integrale
5h
Pancarrè ai 5 cereali
5h
Panini al cumino
16 Std. 30 Min
Pane di segale
20 Std. 30 Min
Panini sfogliati
3h 30min
Pane di patate e noci
21 Std.
Pane contadino
19h
Pane morbido di farro
19h
Pane veneziano
18 Std. 30 Min
Pane valdostano noci, uvetta e fichi
6h