Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lievitino
- 260 g di acqua
- 200 g di farina di segale
-
20
g di lievito madre di segale
veya 2 g di lievito di birra fresco
Starter
- 25 g di pangrattato
- 50 g di acqua
Impasto
- 1590 g di acqua (di cui 90 g fredda)
- 100 g di farina di segale + q.b.
- 180 g di farina tipo 1
- 10 g di sale
- 10 - 15 g di semi misti (zucca, lino, girasole, ecc.)
- 1 cucchiaino strutto
- 30 g di succo di limone
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 7541 kJ / 1932 kcal
- Protein
- 46 g
- Karbonhidrat
- 358 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 31 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane morbido di farro
19sa
Pane ai semi di girasole
22 Std.
Pane in padella
18 Std.
Pane di segale e erbe aromatiche
17h 30 min
Pane toscano (TM6)
16 Std. 30 Min
Pagnotte integrali con lievito madre
4h
Pane veneziano
18 Std. 30 Min
Pane di segale
20h 30min
Pane di kamut e farro
4h
Pane in cassetta semplice
19sa
Impasto base per pane
1h
Pane semplice
4h