Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1800 g di acqua
- 350 g di polpo fresco, i tentacoli puliti
- 10 olive nere denocciolate
- 15 pomodori datterino rossi e gialli a metà
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- insalata valeriana
- 1 arancia, pelata la vivo e a spicchi
- 1 cipolla rossa di Tropea a listarelle
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 697.9 kJ / 166.7 kcal
- Protein
- 15.4 g
- Karbonhidrat
- 16.8 g
- Yağ
- 4.8 g
- Doymuş Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 3.8 g
- Sodyum
- 299.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40min
Polpo con patate alla salentina
1h 10min
Calamari Sottovuoto
50min
Calamari e olive taggiasche a Cottura Lenta
5h 30min
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
1h 10min
Polpo agli agrumi
1h
Polpo e patate a Cottura Lenta, grigliato
2 Std. 45 Min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3h 20min
Insalata di polpo a Cottura Lenta
5h 30min
Insalata di polpo, sedano e prezzemolo
50min
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8h
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50min