Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g di acqua
- 200 g di spinaci freschi
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 10 foglioline di prezzemolo
- 200 g di carne trita di manzo
- 10 g di pangrattato
- 2 pizzico di sale
- 2 pizzico di pepe nero macinato
- 600 g di carne di manzo in un'unica fetta
- 70 g di mortadella a fette
- 100 g di caciocavallo a fette
- 3 uova sode
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di scalogno a pezzi
- 40 g di sedano a pezzi
- 40 g di carota, pelata e a pezzi
- 400 g di passata di pomodoro
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1846 kJ / 441.2 kcal
- Protein
- 42.7 g
- Karbonhidrat
- 6.2 g
- Yağ
- 27.5 g
- Doymuş Yağ
- 9.3 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 706.6 mg
Alternatif tarifler
Coniglio alla siciliana
1 Std. 20 Min
Polpette di sarde con verdure agrodolci
50 Min
Festival (frittelline giamaicane)
1 Std. 30 Min
Polpette in agrodolce a Cottura Lenta
3 Std.
Rame di Napoli
3 Std.
Sfinciuni
3 Std. 30 Min
Agnolotti burro e salvia
10 Std.
Polpettone di carne con ripieno di carciofi
2u. 20min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 Std. 10 Min
Linguine al nero di seppia
45 Min
Triglie in salsa piccante
30 Min
Scacciata con salsiccia e patate
3 Std. 15 Min