Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g un
- 60 g çiğ karabuğday tanesi
- 25 g şeker
- ½ tk tuz
- 230 g süt
- 1 tk instant kuru hamur mayası
- 60 g tereyağı, küçük parçalara bölünmüş
- 40 g zeytinyağı, blinileri pişirmek için ekstra zeytinyağı
- 2 yumurta, büyük boy (63-73 gr)
-
110 - 180
g labne, hafifçe karıştırılmış
veya 110 - 180 g sürülebilir taze peynir, hafifçe karıştırılmış - 200 - 250 g füme somon, dilimlenmiş
-
50 - 60
g havyar
veya 50 - 60 g somon yumurtası, servis etmek için -
dereotu yaprağı, süslemek için
veya frenk soğanı, süslemek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 494 kJ / 118 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 8 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 343 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vakumda Pişirilmiş Limon ve Portakallı Hindi
Değerlendirme yok
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (vakumda pişirme)
2h 20min
Ahtapot Salatası (vakumda pişirme)
8h
Kestane ve Kuru Meyve Doldurulmuş Hindi
Değerlendirme yok
Somon Tartar
10 min
Acı Biberli Sebze
1h 5min
Otlu İrmik Köfteli Pancar Çorbası
1h 10min
Frambuazlı Balzamik Çektirmesi
Değerlendirme yok
Domates Soslu ve Enginarlı Cannelloni
1h 35 min
Tavuk ve Körili Mercimek
35min
Domates Soslu Bulgurlu Köfte
45 min
Yasemin Pirinci Pilavı
35min