Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g un
- 60 g çiğ karabuğday tanesi
- 25 g şeker
- ½ tk tuz
- 230 g süt
- 1 tk instant kuru hamur mayası
- 60 g tereyağı, küçük parçalara bölünmüş
- 40 g zeytinyağı, blinileri pişirmek için ekstra zeytinyağı
- 2 yumurta, büyük boy (63-73 gr)
-
110 - 180
g labne, hafifçe karıştırılmış
veya 110 - 180 g sürülebilir taze peynir, hafifçe karıştırılmış - 200 - 250 g füme somon, dilimlenmiş
-
50 - 60
g havyar
veya 50 - 60 g somon yumurtası, servis etmek için -
dereotu yaprağı, süslemek için
veya frenk soğanı, süslemek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 494 kJ / 118 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 8 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 343 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Susamlı Yapışkan Tavuk
40 Min
Ton Balıklı Makarna Salatası
35 Min
Sebzeli Galette
1h 30min
Tatlı Ekşi Soslu Balık ve Pilav
Değerlendirme yok
Miso Çorbası, Sakeli Deniz Ürünleri ve Pilav
1h 10min
Tayland Usulü Karides Çorbası, Baharatlı Elma
1h 15min
Provencal Baharatlı Şeftalili Tavuk ve Basmati Pilavı
1 Std.
Limon Soslu ve Karidesli Çiğ Kabak Spiralleri
Değerlendirme yok
Tatlı Ekşi Soslu Tavuk ve Limonlu Basmati Pilavı
1 Std.
Surimi ve Krem Peynirli Sushi
1 Std. 20 Min
Yasemin Pirinci Pilavı
35 Min
Labne peynirli ve mantarlı penne
45 Min