Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Emmentaler, in Stücken
Fleischbrühe
- 500 g Rinderknochen, in Stücken (siehe Tipp)
- 100 g Zwiebeln, geviertelt
- 100 g Knollensellerie, in Stücken
- 100 g Porree, in Stücken
- 1 Bund gemischte Kräuter, frisch (z. B. Thymian, Rosmarin, Lorbeer)
- 1550 g Wasser
- ½ TL Pfeffer
- 2 Nelken
Zwiebelsuppe
- 50 g Butter, in Stücken
-
500
g Zwiebeln, in Ringen (1 cm)
veya 500 g rote Zwiebeln, in Ringen (1 cm) - 2 TL Salz
- 6 - 12 Scheiben Baguette
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1896 kJ / 454 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Menü: Rote Rübensuppe, gebackener Karpfen mit Erdäpfel-Vogerlsalat und Lebkuchen-Parfait
Değerlendirme yok
Zwiebelsuppe
1 godz.
Zwiebelsuppe
40 min
Zwiebelsuppe
50 Min
Klassische Französische Zwiebelsuppe
1 godz.
Klassische Französische Zwiebelsuppe
1 godz.
Spinatsuppe mit Gorgonzolacreme
35min
Indianer mit Schlagobers
2 Std. 15 Min
Spargelcremesüppchen mit Käsechips
40 min
Innsbrucker Knoblauchsuppe
45 Min
Blumenkohlcremesuppe mit glasierten Blumenkohlröschen
45 Min
Knoblauchsuppe
30 Min