Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Zwiebeln, halbiert
- 80 g Gruyère Käse, in Stücken
- 30 g Olivenöl
- 20 g Butter, in Stücken
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 ½ TL brauner Zucker
- 50 g Weißweinessig
- 25 g Mehl
- 800 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Hühnerbrühe (für je 0,5 l) - 1 Lorbeerblatt, getrocknet
-
1
EL Thymianblättchen, frisch
veya ½ EL Thymian, getrocknet - 12 Scheiben Baguette, geröstet
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 980 kJ / 234 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 13 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 2.1 g
- Sodyum
- 819 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Klassische Französische Zwiebelsuppe
1 Std.
Klassische Waffeln
40 dk
Kartoffelrösti
40 dk
Zwiebel-Flammkuchen
1 Std.
Tomatencremesuppe (XXL)
40 dk
Kartoffelcremesuppe mit Knoblauch-Kresse-Öl
45 Min
Bayerischer Leberkäse
14h 30min
Vegane Paprika-Tomaten-Suppe mit Cashewcreme
2 Std. 30 Min
Zwiebelsuppe
1 Std.
Roastbeef mit Senfkruste
2 Std. 20 Min
Französische Zwiebelsuppe
5 Std. 30 Min
Vitello tonnato sous-vide
4 Std. 30 Min