Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Gruyère Käse, in Stücken
- 25 g Öl
- 500 g Zwiebeln, geachtelt
- 2 TL Mehl (10 g)
- 200 g Weißwein
- 700 g Wasser
- 1 - 2 Prisen Muskat
- 2 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - ½ Baguette, in Würfeln (1 cm)
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 895 kJ / 214 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 2.9 g
Alternatif tarifler
Zwiebelsuppe
1h
Zwiebelsuppe
45min
Zwiebelsuppe
40min
Brunnenkresse-Süppchen
30min
Klassische Französische Zwiebelsuppe
1h
Spinatsuppe mit Gorgonzolacreme
35min
Französische Zwiebelsuppe
5 godz. 30 min
Porree-Meerrettich-Cremesuppe
50min
Innsbrucker Knoblauchsuppe
45min
Paprikaschaumsuppe mit RUPP Enzian Emmentaler
30min
Frühlingszwiebel-Porree-Cremesuppe
40min
Knoblauchsuppe
30min