Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g d'échalotes
- 10 g de beurre
- 600 g d'eau
- 300 g de pommes de terre, épluchées et coupées en dés
- 24 huîtres creuses
- ½ c. à café de fumet de poisson
- 1 c. à soupe de sauce d'huître
- 150 g de crème fraîche
- 2 pincées de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 4 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 613 kJ / 147 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Marmite du pêcheur
50 min
Velouté de moules au safran
40 Min
Langoustines sauce au whisky
1 Std. 10 Min
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40 Min
Velouté de cocos de Paimpol aux moules
1 Std.
Sabayon au vouvray
15min
Soupe de moules à la citronnelle
40 Min
Moules à l'escabèche
24h
Lotte à l'andouille
1 Std. 20 Min
Cotriade
1 Std.
Marmite aux palourdes
1h 50min
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45 Min