Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 de sucre en poudre
- 1 œuf entier
- 3 jaunes d'œufs
- 160 g de cidre brut
- Besin Değeri
- şuna göre 4 portions
- Kalori
- 2149 kJ / 514 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 55 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sabayon
15min
Verrines bretonnes au lait ribot
30 Min
Sabayon sucré
30 Min
Sabayon à la liqueur à l'orange
15min
Estragon-Passion, suprême de volaille basse température (Eric Guérin)
50min
Glace à l'oseille
3h 20 min
Sabayon anisé
15min
FEVRIER Espumas au brie de Nangis, aux truffes et à la ciboulette - Nicolas Masse
2h
Rhubarbe en sabayon anisé, fraises au sucre
30 Min
Marquise au chocolat
2h 25 min
Sabayon au citron
15min
Crumble de saint-jacques au gingembre et lait de coco
45 Min