Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 270 g di farina di grano saraceno per polenta
- 900 g di panna (min. 30% di grassi)
- 5 g di sale
- 300 g di formaggio tipo Casera a cubetti
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3621.3 kJ / 865.5 kcal
- Protein
- 17.4 g
- Karbonhidrat
- 43.7 g
- Yağ
- 69.9 g
- Doymuş Yağ
- 43.2 g
- Lif
- 1.7 g
- Sodyum
- 2.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Taroz
1h
Burro bianco allo champagne
20min
Mini brioche al paté di petto d’anatra
22 Std. 30 Min
Salsa bernese
20min
Salsa olandese alla paprika e peperoni
15 dk
Risotto Castelmagno e nocciole
30min
Risotto all'Amarone
35min
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2 godz.
Polenta con fonduta di formaggi
1 Std. 15 Min
Risotto ai 4 formaggi (per 1 persona)
25 Min
Polenta al formaggio
1h
Risotto al Taleggio con cipolla di Tropea caramellata al balsamico
1h