Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 270 g di farina di grano saraceno per polenta
- 900 g di panna (min. 30% di grassi)
- 5 g di sale
- 300 g di formaggio tipo Casera a cubetti
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3621.3 kJ / 865.5 kcal
- Protein
- 17.4 g
- Karbonhidrat
- 43.7 g
- Yağ
- 69.9 g
- Doymuş Yağ
- 43.2 g
- Lif
- 1.7 g
- Sodyum
- 2.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Macedonia calda di mele con zabaione alla cannella
30 Min
Risotto con salampatata
35 dk
Crostini integrali con crema di Gorgonzola e champagne
1sa 20 dk
Fonduta svizzera
20 Min
Burro all'arancia
3 Std. 30 Min
Fonduta
8sa 20 dk
Polenta con fonduta di formaggi
1h 15 min
Meringhette fantasma
12 Std. 30 Min
Quartirolo con salsa ai cachi e aceto balsamico
20 Min
Polenta al formaggio
1 Std.
Pere al vino rosso a Cottura Lenta
5 Std.
Zabaione (TM6)
15 dk