Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sugo alle vongole
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1000 g di vongole, fresche e pulite
- 500 g di acqua
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccante fresco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di vino bianco secco
- 100 g di passata di pomodoro
Polenta
- 400 g di farina di mais bianca bramata
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 15 g di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2230 kJ / 533 kcal
- Protein
- 15.2 g
- Karbonhidrat
- 83.1 g
- Yağ
- 15.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ossibuchi agli asparagi
1h 30 min
Cappelletti reggiani
2h
Pinza
50 min
Vitello tonnato
24 godz. 45 min
Polenta
1 Std.
Dado di carne
45 min
Zuppa di pesce misto
40min
Polenta con zuppetta di pesce e ceci
2h 10 min
Brodetto di Fano
1 Std.
Zuppa di vongole e mazzancolle
1 Std.
Zuppa di pesce tradizionale
1h 30 min
Giardiniera sott'aceto
721 godz. 25 min