Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sugo alle vongole
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1000 g di vongole, fresche e pulite
- 500 g di acqua
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccante fresco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di vino bianco secco
- 100 g di passata di pomodoro
Polenta
- 400 g di farina di mais bianca bramata
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 15 g di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2230 kJ / 533 kcal
- Protein
- 15.2 g
- Karbonhidrat
- 83.1 g
- Yağ
- 15.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1 Std. 30 Min
Polenta
1u.
Faraona al vino rosso
1 Std. 30 Min
Faraona delle feste con arance e castagne
2h 30min
Polenta bianca con carciofi
1 Std. 30 Min
Minestra imbottita
1 Std. 30 Min
Faraona ai funghi porcini
1 godz. 10 min
Sugoli di uva
1u.
Tortelli verdi
3h 30 min
Zuppa imperiale
1u.
Brasato di manzo al vino rosso
12h 30min
Ragù di carne mista
1 Std. 30 Min