Cihazlar ve Aksesuarlar
Scalogno brunito (350 g)
Hazırlık 10 dk
Toplam 25 dk
1 Ricetta completa
Malzemeler
-
10 g di olio di oliva10 g di olio extravergine di oliva
-
10 g di burro
-
350 g di scalogni puliti e a metà per il lungo
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 Ricetta completa
Sodyum
45 mg
Protein
5 g
Kalori
1194 kJ /
285 kcal
Yağ
24 g
Lif
5.1 g
Doymuş Yağ
9 g
Karbonhidrat
12 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Le basi
16 Tarif
İtalya
İtalya
Bunları da beğenebilirsiniz...
Peperonata sottovuoto
1sa
Olio alle erbe aromatiche
360sa 15 dk
Medaglioni di vitello sottovuoto
2sa
Bocconcini di manzo dorati (ben cotti)
10 dk
Cipolle piccanti insaporite
20 dk
Verdure miste insaporite per zuppe e stufati
25 dk
Scalogno brunito (250 g)
25 dk
Scalogno insaporito (350 g)
25 dk
Scalogno insaporito (250 g)
20 dk
Cipolle dorate (200-300 g)
20 dk
Cipolle insaporite (300 g)
20 dk
Cipolle insaporite (200 g)
20 dk