Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sous-vide Pork Loin
- 800 g pork loin steaks (approx. 3 cm thick)
- 4 - 8 pinches salt, to taste
- 4 - 8 pinches ground black pepper, to taste
- 2 sprigs fresh rosemary
- 2 garlic cloves, halved lengthways
- 2 tsp olive oil
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl), plus extra for cooling
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
veya 1 tsp ascorbic acid powder
Chocolate Sauce and Caramelised Pears
- 70 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
- 10 g balsamic vinegar
- 25 g water
- 2 Tbsp unsalted butter
- 1 Tbsp brown sugar
- 2 pears, peeled, cored, cut in 8 wedges lengthways
- 2 - 3 Tbsp golden rum, to taste (isteğe bağlı)
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2542 kJ / 608 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 34 g
- Doymuş Yağ
- 14 g
- Lif
- 5 g
- Sodyum
- 486 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sautéed Shallots (350 g)
25 min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 Std. 45 Min
Beetroot Carpaccio (TM6)
20min
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1 Std. 30 Min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 Min
Octopus and Potato Salad
40min
Sous-vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5 Std. 45 Min
Caramelised red onion chutney
24 Std.
Pork Cheek and Cherry Stew with Roast Potatoes and Tenderstem Broccoli
2 Std. 40 Min
Courgette Soup; Steamed Fish and Potatoes with Lemon Sauce
40min
Salmon with Dill Cream Sauce, Broccoli and Basmati Rice; Chocolate Custard
40min
Rustic Spice Mix for Bread
5min