Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sous-vide Pork Loin
- 800 g pork loin steaks (approx. 3 cm thick)
- 4 - 8 pinches salt, to taste
- 4 - 8 pinches ground black pepper, to taste
- 2 sprigs fresh rosemary
- 2 garlic cloves, halved lengthways
- 2 tsp olive oil
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl), plus extra for cooling
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
veya 1 tsp ascorbic acid powder
Chocolate Sauce and Caramelised Pears
- 70 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
- 10 g balsamic vinegar
- 25 g water
- 2 Tbsp unsalted butter
- 1 Tbsp brown sugar
- 2 pears, peeled, cored, cut in 8 wedges lengthways
- 2 - 3 Tbsp golden rum, to taste (isteğe bağlı)
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2542 kJ / 608 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 34 g
- Doymuş Yağ
- 14 g
- Lif
- 5 g
- Sodyum
- 486 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Butter with Gorgonzola and Roasted Garlic
1 Std. 10 Min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 Std. 10 Min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min
Sous-vide Cinnamon and Port-glazed Plums
1 Std. 20 Min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8 Std. 45 Min
Sautéed Shallots (250 g)
20min
Browning 12.5 oz Shallots
25 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 Min
Salmon with Aromatics at 50°C
1u. 40min
Peanut Butter Ice Cream
8 godz. 20 min
Sufganiyot
2 Std. 30 Min