Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sous-vide Pork Loin
- 800 g pork loin steaks (approx. 3 cm thick)
- 4 - 8 pinches salt, to taste
- 4 - 8 pinches ground black pepper, to taste
- 2 sprigs fresh rosemary
- 2 garlic cloves, halved lengthways
- 2 tsp olive oil
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl), plus extra for cooling
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
veya 1 tsp ascorbic acid powder
Chocolate Sauce and Caramelised Pears
- 70 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
- 10 g balsamic vinegar
- 25 g water
- 2 Tbsp unsalted butter
- 1 Tbsp brown sugar
- 2 pears, peeled, cored, cut in 8 wedges lengthways
- 2 - 3 Tbsp golden rum, to taste (isteğe bağlı)
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2542 kJ / 608 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 34 g
- Doymuş Yağ
- 14 g
- Lif
- 5 g
- Sodyum
- 486 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2h 15min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2 godz.
Sweet and Sour Pork Ribs
40min
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4 Std. 50 Min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30min
Biltmore Veal Fricassee
1 Std. 20 Min
Sautéed Shallots (350 g)
25 Min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30min
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM6)
1 godz. 40 min
Homemade Chicken Stock
50min
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15 min