Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g pork spare ribs, cut in pieces (5-6 cm)
-
50
g honey
veya 50 g dark brown sugar - 10 g garlic cloves, chopped (see tips)
- 1 ½ tsp red fermented bean curd (nam yee)
- 2 tsp peanut butter
- ½ tbsp oyster sauce
- 1 ½ tbsp light soy sauce
- 2 tsp Chinese rose essence wine (mei gu lu)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1129.7 kJ / 270 kcal
- Protein
- 15.9 g
- Karbonhidrat
- 9.1 g
- Yağ
- 18.9 g
- Lif
- 0.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sweet and sour pork ribs
40 min
Spring onion pork ribs
1h
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Braised pork belly
55 min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50min
Pineapple Pork Ribs
1h 10min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 Min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 Std. 25 Min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 min