Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g soy sauce
- 45 g honey
- 15 g brown sugar
- 30 g rice vinegar
- 1 tsp fresh ginger, grated
- ¼ tsp chilli powder
-
70
g sake (rice wine)
veya 70 g water - 4 chicken thighs, skin on, bone in (approx. 170 g ea.)
- 1360 g water
- 2 tsp lemon juice
- 1 ½ tsp cornstarch
- 1 tbsp toasted sesame seeds
- 1 - 2 spring onions, sliced on the bias
- 1 fresh chilli, destemmed and deseeded, sliced on the bias
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2224.2 kJ / 531.6 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 18.1 g
- Yağ
- 33.4 g
- Doymuş Yağ
- 8.9 g
- Lif
- 0.9 g
- Sodyum
- 1003 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Slow-cooked Hoisin Pulled Pork Buns with Pineapple Chutney
6h 10min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 godz. 45 min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6)
2 Std.
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4u. 50min
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1h 10min
Sous-Vide Drunken Chicken
2 Std.
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30min
Sous-Vide Salmon
1h
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1h 40min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 godz. 20 min
Sous-vide Pork Loin, Pears and Chocolate Sauce
2 Std. 55 Min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1h 40min