Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g soy sauce
- 45 g honey
- 15 g brown sugar
- 30 g rice vinegar
- 1 tsp fresh ginger, grated
- ¼ tsp chilli powder
-
70
g sake (rice wine)
veya 70 g water - 4 chicken thighs, skin on, bone in (approx. 170 g ea.)
- 1360 g water
- 2 tsp lemon juice
- 1 ½ tsp cornstarch
- 1 tbsp toasted sesame seeds
- 1 - 2 spring onions, sliced on the bias
- 1 fresh chilli, destemmed and deseeded, sliced on the bias
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2224.2 kJ / 531.6 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 18.1 g
- Yağ
- 33.4 g
- Doymuş Yağ
- 8.9 g
- Lif
- 0.9 g
- Sodyum
- 1003 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1 Std. 40 Min
Barbecue Onions (500 g)
45 min
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2u. 50min
Homemade Chicken Stock
50 min
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4h 50 min
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2u. 25min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20 min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2j 15 menit
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1h 30min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2u. 45min
Sous-Vide Drunken Chicken
2h
Sous-vide Steak
1h 30min