Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b. per spennellare
- 160 g di pesce spada per carpaccio (circa 12 fette sottili)
- 500 g di acqua
- 100 g di pane carasau
- 20 g di succo di limone
- 30 g di succo di arancia
- 1 pizzico di origano secco
- 1 pizzico di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porzioni
- Kalori
- 3184 kJ / 761 kcal
- Protein
- 44.6 g
- Karbonhidrat
- 76.8 g
- Yağ
- 32.7 g
- Lif
- 1.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55min
Filetti di sogliola e gamberi
50min
Orata al sale
40 min
Coppe di gamberi e fagioli cannellini
30 min
Involtini mare e monti
1 Std. 10 Min
Branzino al sale aromatico
55min
Insalata di seppioline con frutta secca
30 min
Barchette agli asparagi e salmone
50min
Involtini di spada al basilico
15 min
Vongole veraci su crostoni di pane
50min
Triglie in salsa piccante
30 min
Linguine con scampi al limone
20min