Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g di acqua
- 450 g di patate, pelate e a fettine (2 mm)
Salsa
- 100 g di olive nere di Gaeta denocciolate
- 3 filetti di acciuga
- 10 g di capperi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di acqua
- 3 cucchiai di succo di limone
Terminare la preparazione
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1054 kJ / 252 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Karbonhidrat
- 20.4 g
- Yağ
- 17.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spinaci filanti
40 min
Broccoli alla siciliana con olive
40 min
Cavolfiori gratinati
50min
Broccoli e salsiccia
30 min
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
50min
Gratin di patate
50min
Broccoli in salsa di ceci
40 min
Uova alla greca
40 min
Uova al funghetto
40 min
Patate novelle ripiene
1 Std. 5 Min
Pomodori ripieni di funghi e frutta secca
1 Std. 5 Min
Bresaola con spinaci e bietoline
40 min