Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La dacquoise coco
- 25 g d'amandes en poudre
- 25 g de noix de coco râpée
- 55 g de sucre glace
- 60 g de blancs d'œufs (2 blancs d'œufs env.)
- 20 g de sucre en poudre
La crème à la Passion
- 5 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 250 g de pulpe de fruit de la Passion fraîche (7 à 10 fruits env.), et 1 fruit pour la finition
- 70 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 400 g de crème liquide entière, très froide
- 2 c. à soupe bombées de mascarpone, très froid
- 120 g de sucre en poudre
- 150 g de mangue, coupée en dés
- 10 g de noix de coco râpée
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2481 kJ / 593 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 57 g
- Yağ
- 33 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Trianon
3 Std.
Entremets façon tiramisu
5 Std.
Bavarois poire-chocolat
14 Std. 30 Min
Charlotte aux fraises
3 Std. 35 Min
Entremets cassis et crémeux citron
5 Std.
Bavarois framboise-chocolat blanc
15 Std. 30 Min
Entremets coco-passion-papaye
24h
Eclairs fraises-chocolat blanc
24h
Entremets aux pommes à la vanille
4h 40min
Bavarois litchis-framboises
4 godz.
Bûche à la vanille, noisettes et cacahuètes
8u.
Bavarois cerise-pistache
6 godz. 30 min