Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 4 filetti di baccalà ammollato e dissalato (600 g circa)
- 320 g di patate, pelate e a fette sottili (2 mm circa)
- 160 g di peperoni rossi, puliti e a pezzi (2-3 cm)
- 4 pizzichi di sale
- 4 pizzichi di maggiorana secca
- 500 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1920 kJ / 459 kcal
- Protein
- 34.7 g
- Karbonhidrat
- 18.1 g
- Yağ
- 27.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baccalà al forno con broccoli
1 godz. 30 min
Baccalà gratinato con spinaci e carote
50 min
Baccalà alla ligure
1 godz.
Insalatina di calamari e pepe rosso
1 godz.
Tegamini di cipolle e alici
1 godz.
Baccalá alle olive
25min
Zuppa di baccalà alle cipolle
35min
Baccalà, patate e funghi
45 min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 godz. 10 min
Alici alla Reggina
45 min
Fave al guanciale
35min
Baccalà alla livornese
35min