Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 filetti di sgombro (1000 g circa), puliti, deliscati e aperti a libro
- 300 g di acqua
- 300 g di aceto di vino bianco
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di menta fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe
- 30 g di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2046 kJ / 489 kcal
- Protein
- 42.6 g
- Karbonhidrat
- 0.2 g
- Yağ
- 35.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Carciofi alla romana
50 min
Spigole all'acqua pazza
30 λεπτ.
Sarde a beccafico
35 λεπτ.
Tegamini di cipolle e alici
1hod.
Baccalà, patate e funghi
45min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10 min
Alici alla Reggina
45min
Carciofi romani gratinati
45min
Funghi champignon ripieni
1h 5 min
Carciofi ripieni
50 min
Calamari alla napoletana
40 λεπτ.
Bietole con emulsione di pomodorini
50 min