Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 filetti di sgombro (1000 g circa), puliti, deliscati e aperti a libro
- 300 g di acqua
- 300 g di aceto di vino bianco
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di menta fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe
- 30 g di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2046 kJ / 489 kcal
- Protein
- 42.6 g
- Karbonhidrat
- 0.2 g
- Yağ
- 35.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Carciofi trifolati
30min
Insalata di calamari
55 min
Carciofi ripieni
50min
Triglie con marinata di capperi e olive
1h
Alici ripiene al Varoma
50min
Spigole all'acqua pazza
30min
Tegamini di cipolle e alici
1h
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1h
Baccalà, patate e funghi
45 min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min
Sgombro al vapore con pesto di capperi e mandorle
40min
Triglie in salsa piccante
30min