Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di acqua
- 2 foglie di alloro, lavate e asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b. per spennellare
- 900 g di canocchie (circa 20 cannocchie)
- 1 spicchio di aglio
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porzioni
- Kalori
- 3673 kJ / 878 kcal
- Protein
- 49.3 g
- Karbonhidrat
- 8.5 g
- Yağ
- 72.2 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55 min
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1h
Coda di rospo alle acciughe e limone
25 Min
Coppe di gamberi e fagioli cannellini
30 min
Brodetto di Porto Recanati
55 min
Insalata di mare in vasetto
50min
Brodetto di Fano
1h
Vongole e cozze alla marinara
3小时
Vongole veraci su crostoni di pane
50min
Insalata di mare
1h 30min
Vellutata di verdura e frutti di mare
45 min
Scampi alla busara
35 min