Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di acqua
- 2 foglie di alloro, lavate e asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b. per spennellare
- 900 g di canocchie (circa 20 cannocchie)
- 1 spicchio di aglio
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porzioni
- Kalori
- 3673 kJ / 878 kcal
- Protein
- 49.3 g
- Karbonhidrat
- 8.5 g
- Yağ
- 72.2 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Seppie con i piselli
40 λεπτ.
Insalata di mare con salsa allo yogurt e ravanelli
1hod. 20min
Insalata di pesce esotica
30 λεπτ.
Zuppetta di crostacei
40 λεπτ.
Bucatini con le canocchie
35 λεπτ.
Catalana di pesce e verdure
1ωρ. 30 λεπτ.
Vongole veraci su crostoni di pane
50 min
Vongole e cozze alla marinara
3h
Coda di rospo con verdure
40 λεπτ.
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55min
Insalata di mare
1ωρ. 30 λεπτ.
Branzino al sale aromatico
55min