Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di acqua
- 2 foglie di alloro, lavate e asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b. per spennellare
- 900 g di canocchie (circa 20 cannocchie)
- 1 spicchio di aglio
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porzioni
- Kalori
- 3673 kJ / 878 kcal
- Protein
- 49.3 g
- Karbonhidrat
- 8.5 g
- Yağ
- 72.2 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Coda di rospo con verdure
40 min
Crema di ceci con vongole
40 min
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55 Min
Insalata di mare in vasetto
50 Min
Mini millefoglie fragole e sambuco
3 Std. 30 Min
Astice in bella vista
1 Std. 15 Min
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1 Std.
Coda di rospo alle acciughe e limone
25 min
Catalana di pesce e verdure
1 godz. 30 min
Strozzapreti pasticciati
1 Std. 40 Min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40 min
Crema fritta alla veneziana
1 godz. 30 min