Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta brisée
- 150 g di farina
- 75 g di burro
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua
Ripieno di riso
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 20 g di pecorino Romano a pezzi
- 1000 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- 30 g di olio di oliva
- 100 g di riso
- 2 uova
- 1 pizzico di zafferano in polvere
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe a piacere
Terminare la preparazione
- farina q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 866 kJ / 207 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Karbonhidrat
- 19.5 g
- Yağ
- 10.9 g
- Lif
- 0.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pandolce genovese
1h 30min
Polpettone fagiolini e patate
1h 30min
Quiche di patate, porri e ananas
2 Std. 20 Min
Focaccia al formaggio
55 min
Torta salata ai porri e cumino nero
1h 20 min
Insalata di panissa con carciofi
55 min
Riso in torta verde
1h 30min
Torta pasqualina
2óra 5p
Panissa
45 min
Pansoti in salsa di noci
2h
Focaccia al formaggio di Recco
1h 15 min
Farinata di ceci (vegan)
2h