Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta brisée
- 150 g di farina
- 75 g di burro
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua
Ripieno di riso
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 20 g di pecorino Romano a pezzi
- 1000 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- 30 g di olio di oliva
- 100 g di riso
- 2 uova
- 1 pizzico di zafferano in polvere
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe a piacere
Terminare la preparazione
- farina q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 866 kJ / 207 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Karbonhidrat
- 19.5 g
- Yağ
- 10.9 g
- Lif
- 0.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Torta di patate borgotarese
2h
Focaccia al formaggio
55 Min
Torta salata a formaggio Brie
50min
Insalata di panissa con carciofi
55 Min
Torta pasqualina
2h 5 min
Riso in torta verde
1hod. 30min
Pandolce genovese
1hod. 30min
Focaccia al formaggio di Recco
1hod. 15min
Focaccia ripiena alla mozzarella
50min
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1hod. 20min
Panissa
45min
Polpettone fagiolini e patate
1hod. 30min