Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Brioche base
- oil, for greasing
- 170 g salted butter, cut into cubes (1 cm)
- 40 g milk
- 2 tsp dried instant yeast
- 60 g white sugar, plus 1 extra teaspoon
- 350 g plain flour
- 4 eggs
- 1 tsp salt
Crème pâtissière
- 420 g milk
- 110 g white sugar, to taste
- 45 g plain flour
- 2 eggs
- 1 tsp natural vanilla extract
Fruit toppings
- 4 - 5 fresh dark red plums, stones removed and flesh cut into thin wedges (see Tips)
- 250 - 300 g fresh strawberries, cut into thin slices
- 4 - 5 ripe peaches, stones removed and flesh cut into thin wedges
- jam of choice, warmed, for glazing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1076.7 kJ / 256.4 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Karbonhidrat
- 32.9 g
- Yağ
- 10.6 g
- Doymuş Yağ
- 6.1 g
- Lif
- 2.5 g
- Sodyum
- 237.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brutti ma buoni
4h 40min
Mixed berry pavlova stack
5h 30min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Spiced Polish Christmas cake
99u. 30min
Pear and chocolate frangipane
2h
Strawberry champagne cake
3h 10 min.
Crostata di marmalata (Italian jam tart)
2 godz. 35 min
Raspberry cloud
12h 5 min
Chocolate and red wine cake with pears
1h 20min
Moscato panna cotta with pistachios
6h 25min
Apple tea cakes
1 Std. 10 Min
Almond and pear tart
40min