Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Brioche base
- oil, for greasing
- 170 g salted butter, cut into cubes (1 cm)
- 40 g milk
- 2 tsp dried instant yeast
- 60 g white sugar, plus 1 extra teaspoon
- 350 g plain flour
- 4 eggs
- 1 tsp salt
Crème pâtissière
- 420 g milk
- 110 g white sugar, to taste
- 45 g plain flour
- 2 eggs
- 1 tsp natural vanilla extract
Fruit toppings
- 4 - 5 fresh dark red plums, stones removed and flesh cut into thin wedges (see Tips)
- 250 - 300 g fresh strawberries, cut into thin slices
- 4 - 5 ripe peaches, stones removed and flesh cut into thin wedges
- jam of choice, warmed, for glazing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1076.7 kJ / 256.4 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Karbonhidrat
- 32.9 g
- Yağ
- 10.6 g
- Doymuş Yağ
- 6.1 g
- Lif
- 2.5 g
- Sodyum
- 237.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Caramel, date and walnut bundt
1h 15 min.
Golden baklava
25h 25min
Frangipane cake
1h 45min
Pear and chocolate frangipane
2 godz.
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1h 10 min
Apricot Danish slice
40 min
Savoiardi with mango and passionfruit
2h 10min
Baked cherry crumble cheesecake
1h 25 min
Mirror glaze cake
7h 55min
Black forest Christmas yule log
1h 30 min
Raspberry cloud
12 Std. 5 Min
Lemon tart
2 Std. 15 Min