Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Brioche base
- oil, for greasing
- 170 g salted butter, cut into cubes (1 cm)
- 40 g milk
- 2 tsp dried instant yeast
- 60 g white sugar, plus 1 extra teaspoon
- 350 g plain flour
- 4 eggs
- 1 tsp salt
Crème pâtissière
- 420 g milk
- 110 g white sugar, to taste
- 45 g plain flour
- 2 eggs
- 1 tsp natural vanilla extract
Fruit toppings
- 4 - 5 fresh dark red plums, stones removed and flesh cut into thin wedges (see Tips)
- 250 - 300 g fresh strawberries, cut into thin slices
- 4 - 5 ripe peaches, stones removed and flesh cut into thin wedges
- jam of choice, warmed, for glazing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1076.7 kJ / 256.4 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Karbonhidrat
- 32.9 g
- Yağ
- 10.6 g
- Doymuş Yağ
- 6.1 g
- Lif
- 2.5 g
- Sodyum
- 237.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Almond and pear tart
40 Min
Honey crème caramels
25 Std. 55 Min
Cherry clafoutis
1 Std. 5 Min
Spiced pumpkin mini loaves with cream cheese frosting
1h 20min
Tiramisu
5h 20min
Vanilla sauce (crème anglaise)
10 min
Apple tart
1h
Almond briouats with honey and sesame seeds
1h
Chocolate and red wine cake with pears
1h 20min
Almond pastry
25min
Fresh Fruit Tarts
7u. 5min
Classic lemon tart
3h 10min