Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Cosce d'anatra a Cottura Lenta
- 2 cosce di anatra con la pelle (circa 350-400 g l'una)
- 30 g di scalogno a metà
- 70 g di carota, pelata e a pezzi
- 30 g di sedano a pezzi
- 2 foglie di alloro secche
- 1000 g di acqua
- 5 g di sale
Salsa ai mirtilli
- 125 g di mirtilli freschi
- 20 g di zucchero di canna
- 15 g di burro
- 20 - 25 g di acqua
- 35 g di aceto balsamico
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3297 kJ / 789 kcal
- Protein
- 87.5 g
- Karbonhidrat
- 28.6 g
- Yağ
- 40 g
- Doymuş Yağ
- 13 g
- Lif
- 5 g
- Sodyum
- 600 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Guacamole allo spumante con caviale
10 Min
Zuppa di cipolle alla francese
5u. 30min
Ravioli al vapore
45min
Capesante glassate alla melagrana
50min
Salsa ai mirtilli rossi
30min
Petto d'anatra sottovuoto con salsa alle ciliegie
2 Std. 40 Min
Salsa Mornay
20min
Crostini di polenta bianca con baccalà mantecato
1h
Salsa olandese (TM6)
15 Min
Baccalà mantecato e rapa rossa di Antonia Klugmann
1 Std. 30 Min
Guacamole Tex-Mex
5min
Salsa guacamole
10 Min