Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 mazzetto di prezzemolo, le foglioline lavate e asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 fettine di zenzero fresco (a piacere)
- 50 g di uvetta, precedentemente ammollata in acqua tiepida
- 30 g di pinoli
- 350 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 cucchiaino di sale
- 350 g di pasta secca tipo cavatappi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1941 kJ / 464 kcal
- Protein
- 16.2 g
- Karbonhidrat
- 75.1 g
- Yağ
- 13.1 g
- Lif
- 5.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Linguine alla carbonara di zucchine
30 Min
Spaghettini ai peperoni
50 Min
Spaghetti al tonno
40 min
Pennette ai legumi e tocchetti di pollo
55 min
Penne lisce al ragù di trevisana
40 min
Penne pisellini, funghi e speck
30 Min
Caserecce allo sgombro e limone
30 Min
Mezze maniche affumicate
25 Min
Carbonara vegetariana
30 Min
Orecchiette integrali con pomodori, bacon e cipolle
30 Min
Caserecce integrali tonno e pomodorini
35 Min
Gomiti, olive e acciughe
30 Min