Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 mazzetto di prezzemolo, le foglioline lavate e asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 fettine di zenzero fresco (a piacere)
- 50 g di uvetta, precedentemente ammollata in acqua tiepida
- 30 g di pinoli
- 350 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 cucchiaino di sale
- 350 g di pasta secca tipo cavatappi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1941 kJ / 464 kcal
- Protein
- 16.2 g
- Karbonhidrat
- 75.1 g
- Yağ
- 13.1 g
- Lif
- 5.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta pomodoro, prosciutto e salame piccante
45min
Penne al sedano
30 min
Penne integrali con capperi e olive
30 min
Spaghettini ai peperoni
50min
Carbonara vegetariana
30 min
Penne pisellini, funghi e speck
30 min
Tagliatelle di farina di lenticchie, broccoli e salsiccia
2 Std.
Pasta integrale di farro alla lattuga
40 min
Fusilli ai legumi e verdure di primavera
40 min
Penne alle erbe aromatiche e pomodori secchi
35 Min
Penne alla puttanesca
35 Min
Spaghetti al tonno
40 min