Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 mazzetto di prezzemolo, le foglioline lavate e asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 fettine di zenzero fresco (a piacere)
- 50 g di uvetta, precedentemente ammollata in acqua tiepida
- 30 g di pinoli
- 350 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 cucchiaino di sale
- 350 g di pasta secca tipo cavatappi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1941 kJ / 464 kcal
- Protein
- 16.2 g
- Karbonhidrat
- 75.1 g
- Yağ
- 13.1 g
- Lif
- 5.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Linguine alla carbonara di zucchine
30 min.
Carbonara vegetariana
30 min.
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50min
Sedanini al forno alla mediterranea
45min
Penne pisellini, funghi e speck
30 min.
Pennette allo zafferano e gamberetti
40 min.
Cornucopia ripiena di tagliolini al merluzzo e lenticchie
2 godz. 20 min
Fusilli ai legumi e verdure di primavera
40 min.
Tagliatelle mediterranee
35min
Caserecce con pisellini freschi e bacon croccante
45min
Spaghettini ai peperoni
50min
Orecchiette con pomodorini, rucola e patate
4 Std.