Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Baklava Hamuru
- 140 g süt
- 120 g sıvı yağ
- 1 yumurta
- 1 yumurta sarısı
- 15 g sirke
- 45 g yoğurt
- 450 g un
- 1 tutam tuz
- 1 paket kabartma tozu
- buğday nişastası, bezelerin arasına serpmek ve bezeleri açmak için (bk. Öneriler)
Baklavanın Hazırlanması
- 400 g ceviz
- 250 g tereyağı, oda sıcaklığında, tepsiyi yağlamak için ekstra tereyağı
- 150 g sıvı yağ
- buğday nişastası, bezelerin arasına serpmek ve bezeleri açmak için (bk. Öneriler)
- 510 g şeker
- 800 g su
- 1 dilim limon
- Besin Değeri
- şuna göre 20 porsiyon
- Kalori
- 43701 kJ / 10445 kcal
- Protein
- 65 g
- Karbonhidrat
- 1037 g
- Yağ
- 725 g
- Lif
- 51 g
Alternatif tarifler
Fındıklı Lokum
27ωρ. 5 λεπτ.
Mantı
1h 45min
Yumurtalı Glütensiz Makarna
1h 45min
Nane, Tarçın ve Zencefilli Çay
Keine Bewertungen
Pinyata Çikolata
6 Std. 35 Min
Ev Yapımı Erişte
1h 5min
Elmalı Kurabiye
1 godz. 15 min
Vietnam Usulü Yumurtalı Kahve
10 min
Medovik
3h 30min
Lokma
4sa 35 dk
Etsiz Çiğ Köfte
50min
İçli Köfte
2 godz.