Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Baklava Hamuru
- 140 g süt
- 120 g sıvı yağ
- 1 yumurta
- 1 yumurta sarısı
- 15 g sirke
- 45 g yoğurt
- 450 g un
- 1 tutam tuz
- 1 paket kabartma tozu
- buğday nişastası, bezelerin arasına serpmek ve bezeleri açmak için (bk. Öneriler)
Baklavanın Hazırlanması
- 400 g ceviz
- 250 g tereyağı, oda sıcaklığında, tepsiyi yağlamak için ekstra tereyağı
- 150 g sıvı yağ
- buğday nişastası, bezelerin arasına serpmek ve bezeleri açmak için (bk. Öneriler)
- 510 g şeker
- 800 g su
- 1 dilim limon
- Besin Değeri
- şuna göre 20 porsiyon
- Kalori
- 43701 kJ / 10445 kcal
- Protein
- 65 g
- Karbonhidrat
- 1037 g
- Yağ
- 725 g
- Lif
- 51 g
Alternatif tarifler
Kahveli ve Hindistan Cevizli Lokum
26sa 50 dk
Güllü Antep Fıstıklı Lokum
26sa 50 dk
İçli Köfte
2h
Salatalık Turşusu (Tatlı)
48h 20 min.
Kereviz Remoulade
Keine Bewertungen
Sebzeli Galette
1h 30min
Hindiba ve Gorgonzola Peynirli Puf Börekleri
1 Std. 5 Min
Kırmızı Biber Soslu Tavuk Sarma ( vakumda pişirme)
2 Std. 10 Min
Sokak Simiti
2u. 30min
Soğanlı Tarte Flambe
1 Std.
Lokma
4u. 35min
Tanıtım Menü 1
1 Std. 5 Min