![Fondue suisse moitié-moitié Fondue suisse moitié-moitié](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a91f1ce0-dff9-4f56-952e-99557eabc407/Derivates/3f5ca4f9-686c-4a49-ae6e-7b7968383002.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g de gruyère, coupé en dés
- 400 g de vacherin fribourgeois, coupé en dés
- 15 g de fécule de maïs
- 200 g de vin blanc sec
- 150 g d'eau
- 1 gousse d'ail
- du poivre moulu
- 1 - 2 c. à soupe de kirsch (isteğe bağlı)
- 600 - 800 g de pain de la veille, coupé en gros cubes
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3494 kJ / 834 kcal
- Protein
- 42 g
- Karbonhidrat
- 68 g
- Yağ
- 42 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto au safran à la milanaise
1 Std. 30 Min
Tuile de pain de mie, pont-l'évêque et magret de canard séché
25min
Gnocchi de pommes de terre
1u. 15min
Vermicelles
3h 15 min
Fondue au fromage
20 Min
Fondue savoyarde
25min
Polenta
1h
Steak de filet de bœuf et son beurre à l'ail et aux aux fines herbes
2h 15min
Fondue savoyarde à la tomate
30min
Burger au porc braisé
4h 15min
Œuf poché sauce meurette
1h
Tartare de bœuf
10 Min