Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g de gruyère, coupé en dés
- 400 g de vacherin fribourgeois, coupé en dés
- 15 g de fécule de maïs
- 200 g de vin blanc sec
- 150 g d'eau
- 1 gousse d'ail
- du poivre moulu
- 1 - 2 c. à soupe de kirsch
- 600 - 800 g de pain de la veille, coupé en gros cubes
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3494 kJ / 834 kcal
- Protein
- 42 g
- Karbonhidrat
- 68 g
- Yağ
- 42 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fondue savoyarde
25min
Bretzels, petits pains salés ou bagels
1 godz. 55 min
Spätzles aux girolles
50 Min
Etoiles à la cannelle (Allemagne)
1h 30 min
Tartare de bœuf
10 Min
Demi-lunes épinard-poulet
35 Min
Fondue savoyarde à la tomate
30 Min
Panure
5 Min
Quiche salami-fromage
2 Std. 10 Min
Fondue savoyarde
15 Min
Œuf mi-mollet aux épinards
1h 50min
Gnocchis poêlés aux herbes
1h 20min