Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de pomme de terre, coupée en cubes
- 350 g de céleri-rave, coupé en cubes
- 250 g d'eau
- 40 g de filet de merlan
- 20 g de beurre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 692 kJ / 166 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Purée de panais et légumes d'hiver
40 Min
Mousseline de céleri-rave
45 λεπτ.
Purée aux trois racines
45 λεπτ.
Purée panais potiron
45 λεπτ.
Purée de céleri
25 λεπτ.
Pavé de cabillaud, jus et purée de betterave
1ωρ. 40 λεπτ.
Papillote de barbue aux petits légumes, sauce au safran
1ωρ. 15 λεπτ.
Purée céleri-pomme
45 λεπτ.
Purée de topinambour au chocolat blanc
40 Min
Purée de chou-fleur aux raisins et boulettes
40 Min
Purée de butternut et roulé de veau
50 λεπτ.
Purée panais-butternut, feuilles de betterave et pignons de pin
45 λεπτ.