Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di cipolla
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di pancetta a cubetti
- 200 g di peperoni rossi a cubetti (1 cm circa)
- 640 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 320 g di pasta secca tipo fusilli
- 80 g di formaggio fresco spalmabile
- 20 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2038 kJ / 487 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 61.4 g
- Yağ
- 19.7 g
- Lif
- 2.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Farfalle ai peperoni e tonno
50min
Penne peperoni e noci
35min
Farfalle risottate in salsa di tonno, ricotta e pinoli
35min
Orecchiette speck e radicchio
35min
Tortiglioni risottati salsiccia e funghi
35min
Pasta patate e speck
40min
Spaghettini ai peperoni
50min
Carbonara di zucchine, fagiolini e pancetta
45min
Farfalle risottate alla boscaiola
40min
Penne risottate funghi e speck
40min
Fusilli e melanzane
25min
Caserecce risottate ai tre peperoni
55 min