Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di cipolla
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di pancetta a cubetti
- 200 g di peperoni rossi a cubetti (1 cm circa)
- 640 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 320 g di pasta secca tipo fusilli
- 80 g di formaggio fresco spalmabile
- 20 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2038 kJ / 487 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 61.4 g
- Yağ
- 19.7 g
- Lif
- 2.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Penne pisellini, funghi e speck
30 min.
Fusilli e melanzane
25min
Caserecce risottate ai tre peperoni
55 min.
Penne peperoni e noci
35min
Farfalle risottate alla boscaiola
40 min.
Farfalle ai peperoni e tonno
50min
Penne risottate funghi e speck
40 min.
Mezze penne integrali risottate alla norma
50min
Risotto ai peperoni e tonno
40 min.
Fusilli risottati tonno e capperi
30 min.
Penne risottate con verdure
35min
Pasta patate e speck
40 min.