Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di cipolla a pezzi
- 60 g di pancetta affumicata a cubetti (1 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di funghi champignon, puliti e a fette
- 300 g di piselli surgelati
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di acqua
-
1
dado per brodo vegetale
veya 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa - 320 g di pasta corta, tipo tubettoni
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1874 kJ / 448 kcal
- Protein
- 18.4 g
- Karbonhidrat
- 68.2 g
- Yağ
- 13.2 g
- Lif
- 3.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta e lenticchie
50 Min
Tortiglioni risottati salsiccia e funghi
35min
Pasta patate e speck
40min
Pasta e piselli
35min
Trofie fave, asparagi e pancetta
40min
Penne pisellini, funghi e speck
30 Min
Pipette primaverili
45 Min
Farfalle al sugo di piselli e prosciutto
45 Min
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50 Min
Rigatoni capricciosi
1 Std.
Spaghetti alla chitarra con piselli e curcuma (vegan)
50 Min
Farfalle risottate alla boscaiola
40min